Nova vrsta kredita u Erste banci

Bez autora
Apr 26 2010

Erste Banka, u saradnji sa "Viner štetiše" osiguranjem, ponudila je jedinstven proizvod na tržištu - gotovinski kredit na bazi zaloga polise mešovitog životnog osiguranja. Budući da se polisa životnog osiguranja može upotrebiti i za obezbeđenje vraćanja duga po kreditu, Erste banka je u svoju ponudu uvrstila novi gotovinski kredit, koji pruža upravo tu mogućnost. Jedna od osnovnih prednosti ovog gotovinskog kredita je to što može biti odobren i građanima koji su kod drugih banaka već zaduženi 30 odsto, odnosno 50 odsto svojih primanja, jer se kao obezbeđenje koristi sigurno naplativa polisa. Taj kredit mogu koristiti građani koji minimalno tri godine imaju polisu mešovitog životnog osiguranja kod kompanije "Viner štetiše" i uredno su plaćali premiju, odnosno čija polisa ima formiranu otkupnu vrednost.

Nova vrsta kredita u Erste banciErste Banka, u saradnji sa "Viner štetiše" osiguranjem, ponudila je jedinstven proizvod na tržištu - gotovinski kredit na bazi zaloga polise mešovitog životnog osiguranja.

Kako se navodi u saopštenju te banke, budući da se polisa životnog osiguranja može upotrebiti i za obezbeđenje vraćanja duga po kreditu, Erste banka je u svoju ponudu uvrstila novi gotovinski kredit, koji pruža upravo tu mogućnost.

Jedna od osnovnih prednosti ovog gotovinskog kredita je to što može biti odobren i građanima koji su kod drugih banaka već zaduženi 30 odsto, odnosno 50 odsto svojih primanja, jer se kao obezbeđenje koristi sigurno naplativa polisa.

Taj kredit mogu koristiti građani koji minimalno tri godine imaju polisu mešovitog životnog osiguranja kod kompanije "Viner štetiše" i uredno su plaćali premiju, odnosno čija polisa ima formiranu otkupnu vrednost.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik